Procesrecht

Hermanides Advocaten is gespecialiseerd in procesrecht, waaronder:

 

 • Kort geding
 • Hoger beroep
 • Arbitrage​

 

Als advocaten proberen we de geschillen van onze klanten eerst in overleg op te lossen. We onderhandelen en bemiddelen en doen er alles aan om tot een goede regeling te komen. Soms lukt dat niet en dan is er nog maar één oplossing: een rechtszaak aanspannen. Procederen is een vak apart. Bij Hermanides Advocaten zijn we niet alleen gek op procederen, we zijn er ook nog eens heel goed in. Wij willen maar één ding en dat is winnen. In de rechtszaal komt onze winnaarsmentaliteit echt tot uiting. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij het spel. Een goede juridische strategie kan het verschil maken tussen winnen of verliezen en wij weten welke strategieën werken. Onze advocaten werken als team samen om jouw zaak succesvol af te sluiten.

Vraag een second opinion

 

Je hebt – als het goed is – niet elke dag te maken met juridische geschillen. Dat betekent ook dat je niet precies weet of jouw juridisch adviseur de juiste keuzes maakt. Hermanides Advocaten in Eindhoven verzorgt graag een second opinion van je al lopende zaak. We beoordelen de strategie van je advocaat en kijken of er goede aanvullende argumenten zijn. We staan collega-advocaten van andere kantoren ook regelmatig bij als sparringpartner in complexe zaken.

   

   

  Advies over hoger beroep

   

  Als je een procedure verliest, kun je meestal in hoger beroep gaan. Dat heeft alleen zin als de kans groot is dat je dan wél wint. Een frisse blik van een buitenstaander kan nieuwe inzichten geven. We bestuderen je dossier, bepalen je kansen en zoeken eventuele nieuwe argumenten. Zo helpen we je om te beslissen of je wel of niet in beroep wilt gaan. We informeren je duidelijk over onze bevindingen en bieden een procesadvies met kostenbegroting. Mocht je besluiten om in hoger beroep te gaan, dan staan we je graag bij.   

  Wie zijn hier goed in? 

  Gaat het om procesrecht, dan kunnen al onze advocaten je bijstaan:

  mr. R. Holland

  (Robyn)

  mr. G.J.M. Philipsen

  (Guido)

  mr. M.J.M. Jansen-van Beek

  (Mijntje)

  mr. R. Zwanenberg

  (Rob)

  Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoon 040-2380510.