Handelsrecht

Hermanides Advocaten is gespecialiseerd in:

 

• Koop- en handelsgeschillen
• Aansprakelijkheidsrecht
• Incasso’s
• Algemene leveringsvoorwaarden

 Ben je ondernemer, dan is de kans groot dat je er een keer mee te maken krijgt: handelsrecht. Dit rechtsgebied gaat over rechtsbetrekkingen tussen partijen die samen zaken doen. Daar kunnen allerlei problemen bij ontstaan. Leveringen die niet kloppen, producten die niet aan de eisen voldoen, betalingen die uitblijven: de lijst is lang. Heel vervelend, want dit soort conflicten staat het succes van je bedrijf in de weg.

Met succes procederen

 

Onze advocaten helpen je graag bij het snel en effectief oplossen van je probleem. Natuurlijk proberen we eerst om het geschil zonder rechtszaak aan te pakken. Lukt dat niet, dan gaan we naar de rechtbank. We doen niets liever dan procederen en als we het over onszelf mogen zeggen: we zijn er heel goed in. We willen altijd winnen en dat doen we vaak, dankzij onze inzet en jarenlange ervaring. We zoeken je zaak tot in de puntjes uit en vinden de argumenten die ervoor zorgen dat jij het geschil wint.

 

 

Overige diensten: Algemene Voorwaarden

 

Elke ondernemer heeft ze nodig: algemene leveringsvoorwaarden. Als je voorwaarden inhoudelijk en juridisch kloppen, dan voorkomt dat vaak problemen in de toekomst. Voor jou en je klant is precies duidelijk wat jullie rechten en plichten zijn. Hermanides Advocaten zorgt voor voorwaarden die risico’s afdekken. Bovendien adviseren we over de manier waarop je je algemene voorwaarden het beste kunt overleggen aan klanten en contractpartners. Ook voor het opstellen en beoordelen van bedingen, inkoop- en leveringsvoorwaarden en koopovereenkomsten kun je bij ons terecht.

Incasso’s 

Niets zo vervelend als een klant die niet betaalt. Het kost je als ondernemer teveel tijd en energie om achter niet-betalende klanten aan te gaan. Zeker als je te maken hebt met dubieuze debiteuren. Of je nu een klein bedrag of een enorme factuur open hebt staan, onze advocaten zorgen dat je je geld zo snel mogelijk binnen hebt. We bieden maatwerk en als het nodig is nemen we ingrijpende stappen, zoals beslaglegging of het aanvragen van een faillissement. Alles wat nodig is om te zorgen dat jij je weer gewoon op je onderneming kunt richten.

 

Wie zijn hier goed in? 

Gaat het om handelsrecht, dan kunnen al onze advocaten je bijstaan

mr. R. Holland

(Robyn)

mr. G.J.M. Philipsen

(Guido)

mr. M.J.M. Jansen-van Beek

(Mijntje)

mr. J.H.L. van Lierop

(Judith)

mr. R. Zwanenberg

(Rob)

Heb je een probleem rond handelsrecht?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoon 040-2380510.