Ondernemingsrecht

Hermanides Advocaten is gespecialiseerd in:

 

  • Herstructurering van ondernemingen
  • Oprichtingsaktes personenvennootschappen
  • Overnames en fusies
  • Aandeelhoudersgeschillen
  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Insolventierecht

 

Als het gaat om aansprakelijkheid, overnames en fusies en financiering komt het ondernemingsrecht om de hoek kijken. Vaak gaat het om zeer complexe onderwerpen met veel juridische gevolgen, dus is het zaak dat je hier een juridisch expert bij betrekt. Hermanides Advocaten is je deskundige partner als het gaat om financieringen en andere zaken rond ondernemingsrecht. We zijn niet alleen sparringpartner, maar spannen ook procedures voor je aan als dat nodig is. Onze advocaten zijn door de wol geverfd als het om procederen gaat. De beste regeling binnenhalen voor onze klanten, daar staan we voor.

Expert in bedrijfsovernames

 

Als je een bedrijf koopt of verkoopt, dan zijn de belangen enorm. Alles valt of staat met gedegen juridisch vooronderzoek. Alleen dan kun je de juiste beslissing voor jou en je bedrijf nemen. Of het nu om een aandelentransactie gaat of om een activa-passiva transactie, je wilt weten wat de juridische risico’s en kansen van de onderneming zijn. Wij zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent.

 

 

Bestuurdersaansprakelijkheid is maatwerk

 

Hermanides Advocaten is gespecialiseerd in bestuurdersaansprakelijkheid. Dat kan gaan om interne aansprakelijkheid, persoonlijke aansprakelijkheid, aansprakelijkheid bij faillissement of aansprakelijkheid ten opzichte van derden. Onze adviezen zijn maatwerk en we kiezen voor een persoonlijk aanpak, die past bij jou en jouw bedrijf. Zo zorgen we dat jij succesvol kunt blijven ondernemen.

Wie zijn hier goed in? 

Gaat het om ondernemingsrecht, dan zijn dit onze beste advocaten:

mr. G.J.M. Philipsen

(Guido)

mr. R. Zwanenberg

(Rob)

Juridische hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoon 040-2380510.