Guido Philipsen

mr. G.J.M. Philipsen (Guido)

Typisch Guido: nuchtere, betrokken advocaat die nooit opgeeft

Waar is Guido sterk in?

Bij Guido kun je met een gerust hart aankloppen voor zaken rond ondernemingsrecht, handelsrecht, arbeidsrecht en vastgoed- en huurrecht. Voor het aanspannen van succesvolle procedures moet je ook bij Guido zijn.

 

Hoe is hij zover gekomen?

Guido (1977) studeerde rechten in Maastricht en is sinds 2005 beëdigd advocaat. Sindsdien is hij advocaat bij Hermanides Advocaten. In de tussentijd rondde hij de Grotius specialisatieopleiding vennootschaps- en ondernemingsrecht af. Sinds 2021 is Guido mede-eigenaar van Hermanides Advocaten.

 

Guido aan het woord

“Mijn sterkste punten zijn mijn analytisch vermogen en mijn vasthoudendheid. Ik geef nooit op, ik ga altijd voor het beste resultaat voor mijn klant. Mijn aanpak is nuchter en grondig. Elke zaak spit ik tot in detail uit, zodat ik een succesvolle strategie op maat kan ontwikkelen.”

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) staat Guido ingeschreven onder de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen voor deze rechtsgebieden.