We doen wat we beloven

Over Hermanides Advocaten

 

Ondernemen is het leukste wat er is, maar het is niet altijd makkelijk. Zelfs als je alles prima op orde denkt te hebben, kun je onverwachts tegen problemen aanlopen. Conflicten met medewerkers. Facturen die niet betaald worden. Achterstanden in leveringen. Vervelend, maar niet onoverkoombaar.

Hermanides Advocaten is gespecialiseerd in het oplossen van juridische vraagstukken van MKB’ers en is al jarenlang een begrip in Eindhoven. De oprichter en naamgever van het huidig kantoor mr. Guido Hermanides heeft begin 2021 de overstap gemaakt naar de rechterlijke macht. Het kantoor is toen overgenomen door mr. Robyn Holland en mr. Guido Philipsen, die beiden al vele jaren werkzaam zijn bij het kantoor.

Doen wat we beloven

 

Hermanides Advocaten bestaat uit vijf vlotte advocaten, die elke zaak vol energie aanpakken. We zijn groot genoeg om bijna alle specialisaties in huis te hebben, maar nog klein genoeg om al onze zaken samen te bespreken. Bij ons geen eilandjes, elke zaak pakken we als team op. Op kantoor is de sfeer los en informeel en zo gaan we ook met onze klanten om. We kennen jou, we kennen je bedrijf. Dat zorgt voor een persoonlijke band. Wat dat betekent? Dat we betrokken zijn. Bereikbaar. Doen wat we beloven is belangrijk voor ons. Zeggen we dat we terugbellen, dan doen we dat. 

Winnaarsmentaliteit

 

Dat klinkt allemaal heel vriendelijk en dat zijn we ook. Maar vergis je niet, want Hermanides Advocaten heeft maar één doel: winnen. Of het nu gaat om een huurcontract dat niet nageleefd wordt of om het oplossen van een arbeidsconflict, we gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klant. Dat betekent ook dat we zaken graag snel regelen. We zien er het nut niet van in om onnodig veel uren te maken en zaken te laten voortslepen. Een snelle, effectieve oplossing waar onze klant mee verder kan: daar staan we voor.

We laten niets aan het toeval over

 

Onze winnaarsmentaliteit komt het beste tot uiting in de rechtszaal. We zijn gek op procederen en we zijn er goed in. De juiste tactiek kiezen, onze slimme strategieën succesvol inzetten: we doen alles om ons gelijk te halen. Winnen is leuk en dat doen we gelukkig vaak, dankzij onze jarenlange ervaring en onze tactische kracht. We bereiden onze zaken tot in de puntjes voor en laten niets aan het toeval over. In elke zaak zit een detail, een argument dat het succes van de zaak bepaalt. En dat detail weten wij te vinden. Beloofd!

Hulp nodig van een gedreven advocaat?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoon 040-2380510.