mr. M.J.M. Jansen-van Beek (Mijntje)

Typisch Mijntje: doortastende, eerlijke en praktische juridisch expert

Waar is Mijntje sterk in?

Het arbeidsrecht heeft geen enkel geheim voor Mijntje. Of het nu om het opstellen van arbeidsvoorwaarden gaat of over complexe reorganisaties: ondernemers uit de regio Eindhoven kunnen op haar rekenen.

 

Hoe is ze zover gekomen?

Mijntje (1972) studeerde rechten in Tilburg en werd in 1998 beëdigd. Ze werkte een paar jaar bij een adviesbureau en ging toen aan de slag bij de voorloper van Hermanides Advocaten. Dat was in 1998 en ze is -gelukkig- niet meer bij ons weggegaan.

 

Mijntje aan het woord

“Mijn doel is om de kortste weg naar succes te vinden. De sleutel is heldere communicatie: ik zeg eerlijk waar het op staat. Ik zorg altijd goed voor mijn klanten. Belangrijk, want ze moeten erop kunnen vertrouwen dat ik de beste regeling voor hen in de wacht sleep.”

mr. M.J.M. Jansen-van Beek (Mijntje)

 

jansen@hermanides-advocaten.nl

T 040 – 238 05 10

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) staat Mijntje ingeschreven onder de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht en erfrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen voor beide rechtsgebieden.