Bouw- en vastgoedrecht

Hermanides Advocaten is gespecialiseerd in:

 

  • Huurrecht bedrijfsruimte en woningen
  • Ontbinding huurovereenkomst en ontruiming
  • Koop en verkoop onroerend goed
  • Opstellen en beoordelen van huur- en koopcontracten
  • Bouwrecht
  • Aanbestedingsrecht

 

Vastgoedrecht is een verzameling van complexe wetten. Maar hoe ingewikkeld je zaak ook is, Hermanides Advocaten in Eindhoven vindt er zonder problemen zijn weg in. We werken veel voor projectontwikkelaars, aannemers, onderaannemers en opdrachtgevers die bouwprojecten willen realiseren. Grote projecten, met even grote belangen. Wij zorgen voor juridisch advies in elke fase van het bouwproces, van het afsluiten van contracten tot aansprakelijkheid bij schade. Ontstaan er conflicten? Geen zorgen. We starten een zaak bij de rechtbank of bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. En als we ergens goed in zijn, dan is het in procederen.

Huurrecht: voor huurders en verhuurders

 

Ben je huurder of verhuurder van een bedrijfsruimte of woonruimte, dan heb je te maken met huurrecht. Huurrecht draait om alle rechten en plichten die voortvloeien uit huurovereenkomsten. Wij formuleren goede huurovereenkomsten en lossen juridische vraagstukken van huurder en verhuurder op. Ook bij problemen rond onderhuur en beëindiging van huurovereenkomsten zorgen we dat je een sterke zaak hebt.

 

 

Bouwrecht: van planontwikkeling tot aansprakelijkheid

 

Bouwrecht is een breed rechtsgebied, dat draait om onderwerpen als planontwikkeling, aansprakelijkheid bij gebreken, aannemingsovereenkomsten en opleveringsproblemen. Hermanides Advocaten zorgt voor juridische ondersteuning in het complete bouwtraject en zorgt dat bouwprojecten zo soepel mogelijk gerealiseerd kunnen worden.

Complexe zaken: aanbestedingsrecht

 

Geen rechtsgebied dat zo snel verandert als aanbestedingsrecht. Het is bovendien een ingewikkeld rechtsgebied, waarin verschillende regelingen en wetten samenkomen. Wil je succesvol inschrijven op een aanbesteding of zelf een aanbestedingstraject starten, schakel dan onze juridische experts in. Zij weten alles van aanbestedingsrecht en zorgen dat je met succes aan de slag gaat met je aanbesteding.

 

Wie zijn hier goed in? 

Gaat het om bouwrecht en huurrecht, dan zijn dit je advocaten:

mr. G.J.M. Philipsen

(Guido)

mr. R. Zwanenberg

(Rob)

Een probleem rond bouwen of huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoon 040-2380510.