mr. R. Holland (Robyn)

Typisch Robyn: betrokken, creatieve advocaat met hart voor haar klanten

Waar is Robyn sterk in?

Robyn is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Als advocaat en mediator staat ze graag zowel locals als expats uit regio Eindhoven bij in familierechtkwesties.

 

Hoe is ze zover gekomen?

De van oorsprong Britse Robyn (1991) studeerde rechten in Maastricht en werd in 2014 beëdigd als advocaat. Als lid van de VFAS heeft Robyn daarna een driejarige specialisatieopleiding familierecht afgerond. Later heeft zij ook een tweejarige specialisatieopleiding internationaal familierecht voltooid. Haar tweetalige opvoeding komt goed van pas voor onze internationale cliënten. Sinds 2021 is Robyn mede-eigenaar van Hermanides Advocaten.

 

Robyn aan het woord

“Ik ben een perfectionist en ik rust niet voordat ik 100% tevreden ben over mijn werk. Mijn doel is om geschillen effectief op te lossen, zonder teveel gedoe. Soms is daar een procedure voor nodig, soms komen we er in overleg uit. Welke weg we ook kiezen, ik ga altijd voor de oplossing die voor mijn klant het beste voelt. Bij echtscheidingen vind ik het ook belangrijk om goed stil te staan bij het belang van de kinderen. Op onnodige escalaties zit niemand te wachten.”

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) staat Robyn ingeschreven onder het rechtsgebied personen- en familierecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen voor dit rechtsgebied.