Nieuwe collega: Judith van Lierop

12 jul 2020

 

Nou ja, nieuw? Wellicht herkent u mijn naam al van het moment dat u de telefoon oppakte om een van mijn collega’s te bereiken. Sinds april 2019 ben ik namelijk – naast mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen – werkzaam als juridisch medewerker bij Hermanides Advocaten. In deze functie heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden in onder andere het opstellen van processtukken. Daarnaast bood ik af en toe een helpende hand aan het secretariaat.

Na het afronden van de master Burgerlijk Recht (afstudeerrichting: aansprakelijkheidsrecht) in mei 2020 ben ik fulltime aan de slag gegaan. Ik beschik van nature over een grote mate van innerlijke motivatie om iedere zaak tot op de bodem uit te pluizen, totdat ik beschik over alle informatie om tot een correct juridisch advies te komen. Ik denk waar mogelijk met klanten mee, maar zeg ook eerlijk waar het op staat. In augustus word ik beëdigd, waarna ik u ook als advocaat bij zal staan. Ik zal me vooral gaan richten op het contractenrecht en het personen- en familierecht. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor zaken rond incasso’s en uitblijvende betalingen.

Hermanides Advocaten gebruikt cookies. Accepteer de cookies om de website te kunnen gebruiken. Lees waarom en welke cookies we gebruiken in onze Cookie en privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten